MINUST

Kes ma siis olen? Kas ma olen täna see kes ma olin 10, 20 või isegi 30 aastat tagasi? Osaliselt on vastus jah, osaliselt EI. Olen olnud 25 aastat ettevõtja. Olnud seotud nii mehelike kui ka naiselike aladega. Olen töötanud koos sadade inimestega ja kohtunud üle maailma tuhandetega. Minu kireks on olnud läbi elu reisimine, teiste uskude ja kultuuride kogemine. Reisimine viis mind Pariisi armastuseni, Pariisi armastus viis mind kunsti armastuseni jne. Tänaseks on minu uueks armastuseks meie perre kuuluvad 2 retriiveripoissi. Täna olen ühe mehe naine(16 aastat) ja ühe poisi ema(26 aastat) ja olen liikunud oma elus täiesti uutele radadele.

Lapsena oli mul 3 suuremat huvi: muusika, mood ja psühholoogia(seda juba veidi vanemas eas). Mulle meeldis jälgida ja analüüsida inimeste käitumist juba väga noorena. Ausam oleks küll öelda…..et elu viis mind sellesse analüütilisse ja jälgivasse, üksildasse kohta endas. Umbes 22 aastat tagasi avastasin enda jaoks esoteerilise maailma. Olen õppinud, kogenud, lugenud ja veel enam kogenud…..taibanud ja märganud ja olen endiselt teel kuskilt kuhugi. Usun, et nii kaua kui me siin maal/maailmas elame, oleme me teel, kuskilt kuhugi.

Õppides hetkel kolmandat aastat Transpersonaalse Psühholoogia ja Hüpnoteraapia Erakoolis on aeg hüpata praktiseerimise maailma terapeudina.

Seansside nimekiri hetkel :

  • psühholoogiline nõustamine, milles kasutan abistava vahendina metafoorkaarte ja teisi seansi teemat toetavaid kaarte.
  • alates teisest seanssist rännak juhitud meditatsioonis hüpnoteraapia abil.
  • kogemusnõustamine
  • lõkkerituaalid(mida viin läbi ainult Tuulnas)

Usun, et iga inimene, kes jõuab minuni, tuleb minu juurde mingil kindlal põhjusel, seega kõik kes soovivad tulla kogema ja jagama on teretulnud. Siiski loetlen siinkohal ülesse mõningad suuremalt ja sügavamalt kogetud teemad, seega MINU teemad:

– koolikiusamine (ootan enda juurde lapsi 12+ vanusest),

-vanema raskest haigestumisest tingitud värske või vana trauma,

-läbipõlemine,

-kehakaal(ei ole tegemist toitumisnõustamisega),

-üksildus või üksindus(eriti selline, millel pole tegemist seltskonna või pere puudumisega).

-COVIDi läbi põdenud inimesed ja puukborrelioosi ehk LYMEi tõbe põdenud(teadustöö raames), samuti puukentsefaliiti põdenud või mutatsioone. “AEG PEALE HAIGUST” enda vaimsesse maailma vaade. Kuidas haigus mind mõjutas või mõjutab, nii vaimselt kui füüsiliselt.

Ainult sina tead, mis on toonud sind tänasesse päeva ja kui selles tänases päevas on veel midagi, millega sa pole rahul, siis on õige seda midagit endast otsida. Oled teretulnud minu juurde, et jõuda selleni ehk koos. Vahest ei ole vaja muud, kui lihtsalt seisev sogane vesi liikvele lükata, et leida sealt alt mõistmine ja rahu, mis viib armastuseni. Kui me ei leia õigeid küsimusi, siis leiame õige pildi, olgu siis kaartidelt või endast, vaadates endasse rännates keskkonda SINA.

Hetkel teen teraapiaid tasuta(praktika raames). Teraapia pikkus on 1 tund. Teraapiaid teen Tallinnas kesklinnas ja Lääne-Harju vallas Tuulnas.

Energiavahetusest tulenevalt sooviksin, et minu juurde teraapiasse tulles ostaksite ühe paki D-Designe kaartidest. Valikus on KINNITUS kaardid 25-, TEEKOND I 20-, TEEKOND II 20- või PÄRANDIVIDEO küsimustikuga kaardid 20-. Osad nendest kaartidest on loodud suhtlemise hõlbustamiseks oma lähedastega, mille läbi toimub meis ka eneseareng. Osad kaardid on aga sügavalt isiklikud, kasutamiseks usaldusväärses keskkonnas sõbra või lähedastega, või siis iseenda sügavustesse vaatamiseks. Kaartide kohta saate rohkem lugeda meie KAARTIDE rubriigist.